axi2Train biedt taxiservice van en naar alle NS-stations

Man overvalt taxi, heeft omgeving niet goed verkend
10 maart 2016
Show all

axi2Train biedt taxiservice van en naar alle NS-stations

axi2Train is een nieuwe taxidienst die reizigers van en naar alle treinstations in Nederland haalt en brengt. De dienst heeft landelijke dekking en is een simpel te regelen alternatief voor de oude ‘treintaxi’. “Het grootste voordeel van Taxi2Train is dat reizigers zich bij aankomst op of vertrek van een treinstation zich niet meer hoeven af te vragen of er een taxiservice beschikbaar is’’, zegt Ruud Dusseldorp, eigenaar van Mobility ID, een onderneming die is gespecialiseerd in online mobiliteitsdiensten en initiatiefnemer van Taxi2Train.

Taxi2Train is een nieuw label van Mobility ID, net zoals taxiboeken.nl. Dusseldorp: “Vervoer is gegarandeerd. Taxi2Train maakt reizen met de trein hierdoor veel gemakkelijker en meer laagdrempelig. De dienst is een prachtige aanvulling op het huidige OV-netwerk.”

Vervolg Treintaxi

“Taxi2Train is een nieuw concept dat voortborduurt op de aloude treintaxi’’, vervolgt Dusseldorp. “Echter, via Taxi2Train is de reiziger verzekerd van vervoer. De service is op alle 420 NS-stations beschikbaar. De treintaxi kwam op slechts 112 stations.”

De introductie van Taxi2Train zorgt daarnaast voor de ontsluiting van OV-luwe gebieden, die steeds meer in ons land voorkomen. Taxi2Train haalt reizigers op en brengt ze naar het dichtstbijzijnde NS-station, zodat de juiste treinverbinding kan worden gehaald. De reiziger is niet meer afhankelijk van busverbindingen.

iDEAL of creditcard

Na het bestellen van de taxi kunnen klanten in Taxi2Train eenvoudig en veilig betalen met iDEAL of creditcard. De taxirit moet online geboekt en betaald worden, betalen in de taxi is niet mogelijk. Ook is er een eigen klantenservice die 18 uur per dag bereikbaar is. Naast deze telefonische service kunnen klanten Taxi2Train ook via chat, WhatsApp, sms en e-mail bereiken, taxi’s boeken en vragen stellen.

Naast Taxi2Train lanceert Mobility ID de komende maanden meer doelgroepgerichte landelijke taxiplatformen, kondigt Dusseldorp aan. “Zo kunnen reizigers in verschillende doelgroepen hun taxi vooraf online boeken van en naar het juiste adres in Nederland. Taxi2Hotel is de volgende online portal die nog voor de zomer wordt gelanceerd.”

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *